WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

MSC Cruises


Ruim 50 jaar van succes

In 1970 ontstond MSC als containertransportbedrijf. Toen men in 1988 het eerste cruiseschip in handen kreeg, werd MSC Cruises opgericht. In 1995 startte de rederij daadwerkelijk met het organiseren van cruisevakanties en momenteel laat MSC Cruises jaarlijks zo’n 1,5 miljoen passagiers van een cruisevakantie genieten.
 

Italiaans, stijlvol en gastvrij

De luxueuze vloot van MSC Cruises is modern en stijlvol ingericht. De cruiseschepen met elegant Italiaans design zijn voorzien van luxe en duurzame materialen zoals Swarovski kristal, marmer en walnotenhout. Het uitzonderlijk comfort, de Italiaanse gastvrijheid, de informele sfeer en de sterke milieuaspecten die in ogenschouw zijn genomen, typeren de rederij MSC Cruises. Wil je het toppunt van luxe en comfort ervaren, boek dan een suite in de exclusieve MSC Yacht Club en geniet van unieke faciliteiten en privileges!
 

Ontspanning, plezier en entertainment

Op ieder schip van MSC Cruises is een animatieteam aanwezig dat jong en oud entertaint en u een onvergetelijke cruise bezorgt. Geniet van spectaculaire Broadway shows in het theater, ga een avondje uit in het casino, doe mee aan sporttoernooien of volg danslessen… dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden voor magie en ontspanning!
 

MSC Yacht Club

Op de geliefde voordekken van de cruiseschepen MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Seashore en MSC Splendida is de exclusieve 5-sterren (All Inclusive) MSC Yacht Club gesitueerd. Uitsluitend geprivilegieerde gasten van de MSC Yacht Club hebben toegang tot deze unieke 5-sterren zone met o.a. een eigen luxe lounge (Topsail Lounge), apart zonnedek met een zwembad, 24-uurs butlerservice, mogelijkheid tot een massage in jouw eigen hut en andere speciale en luxe faciliteiten. Bovendien verblijf je tijdens de cruise in een ruime en stijlvolle Yacht Club Suite met balkon, die zich eveneens in de exclusieve 5-sterren zone bevindt. Daarnaast zijn de dranken, hapjes en versgemaakt ijs in de Yacht Club inbegrepen! Onder het motto ‘Exclusivity and Privacy in a World of Choice’ beleef je in de MSC Yacht Club van MSC Cruises het gevoel alsof je een cruise per luxe privéjacht maakt!
Een ogenblik geduld aub…