WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

Royal Caribbean


Innovatieve schepen

Met maar liefst 24 schepen vaart de vloot van Royal Caribbean naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Deze schepen behoren tot de grootste ter wereld. Royal Caribbean is er vaker in geslaagd verschillende activiteiten voor het eerst op zee te introduceren. De award winnende service zorgt ervoor dat u een zorgeloze cruise tegemoet gaat. 

Entertainment

Actieve reizigers en gezinnen zullen zich hier snel thuis voelen. Ervaar de spanning van de FlowRider, de surfsimulator, zweef met de ZipLine hoog boven de Boardwalk en geniet van het uitzicht vanaf de klimwand. Maar ook schaatsen op een echte schaatsbaan, winkelen in de Royal Promenade of genieten op een terrasje in Central Park behoren tot de mogelijkheden aan boord van Royal Caribbean. Bij Royal Caribbean is echt alles mogelijk! Zo kunt u ook genieten van verschillende originele Broadway producties. Royal Caribbean is de enige rederij die een licentie heeft voor het opvoeren van volledige Broadway Shows als Mama Mia, Hairspray, Cats, Chicago, Saturday Night Fever en Grease. Een cruise met Royal Caribbean staat garant voor een unieke beleving.

Culinair genieten

Tijdens uw cruise heeft u volop keuze uit restaurants. Op culinair gebied kunt u genieten van gerechten van over de hele wereld. Wanneer u kiest voor My Time Dining heeft u iedere avond de vrijheid om zelf te bepalen om welke tijd en in welk restaurant u eet.
Een ogenblik geduld aub…