WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

Norwegian Cruise Line


Jongste vloot ter wereld

Sinds de oprichting in 1966 is Norwegian Cruise Line de koploper op het gebied van vernieuwende cruises, waarbij de grenzen van het traditionele cruisen worden doorbroken. Als eerste rederij begon Norwegian Cruise Line met het aanbieden van vakantiecruises van Miami naar de Carribean en zo’n 40 jaar later introduceerde zij het Freestyle cruising. Norwegian Cruise Line laat je in alle vrijheid genieten van je cruisevakantie. De mogelijkheden aan boord zijn grenzeloos. De jonge vloot van de Amerikaanse rederij Norwegian Cruise Line bestaat uit 19 eigentijdse cruiseschepen.
 

Vrijheid, flexibiliteit en comfort

Geniet op geheel eigen wijze van je cruise met de vrijheid en flexibiliteit die Freestyle cruising je biedt. Wat je eet, waar je eet, wanneer en met wie je eet bepaal je helemaal zelf, net zoals de kleding die je aan boord draagt. Cruisen met Norwegian Cruise Line is comfortabel cruisen zonder beperkingen! 

Ontspanning, plezier en entertainment

Bij alles heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Wat je ook kiest, alles is perfect geregeld! Alle cruiseschepen bieden een groot aanbod aan restaurants met verschillende keukens en ook op het gebied van recreatie heb je volop keus. Heerlijk luieren bij het zwembad, een stevige workout in de gym, ontspannen in de spa, genieten van het uitgebreide entertainmentprogramma met shows van o.a Jersey Boys en Footloose. Ontdek iedere dag bekroond entertainment dat u nergens anders vindt op zee! Aantrekkelijk is ook de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding!
Een ogenblik geduld aub…