NEWSFLASH!.....MAAK KANS OP EEN FANTASTISCHE FORMULE 1-REIS VOOR TWEE PERSONEN NAAR DE GRAND PRIX VAN OOSTENRIJK 2020! 

Mijn reis

Norwegian Cruise Line


Jongste vloot ter wereld

Sinds de oprichting in 1966 is Norwegian Cruise Line de koploper op het gebied van vernieuwende cruises, waarbij de grenzen van het traditionele cruisen worden doorbroken. Als eerste rederij begon Norwegian Cruise Line met het aanbieden van vakantiecruises van Miami naar de Carribean en zo’n 40 jaar later introduceerde zij het Freestyle cruising. In september 2011 won Norwegian Cruise Line hiervoor het vierde jaar op rij de Oscar van de reisbranche: de World Travel Award.
 

Vrijheid, flexibiliteit en comfort

Geniet op geheel eigen wijze van uw cruise met de vrijheid en flexibiliteit die Freestyle cruising u biedt. Wat u eet, waar u eet, wanneer en met wie u eet bepaalt u helemaal zelf, net zoals de kleding die u aan boord draagt. Cruisen met Norwegian Cruise Line is comfortabel cruisen zonder beperkingen!
 

Ontspanning, plezier en entertainment

Bij alles heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Wat u ook kiest, alles is perfect geregeld! Alle cruiseschepen bieden een groot aanbod aan restaurants met verschillende keukens en ook op het gebied van recreatie heeft u volop keus. Heerlijk luieren bij het zwembad, een stevige workout in de gym, ontspannen in de spa, genieten van het uitgebreide entertainmentprogramma en shows van o.a. de Blue Man Group en Nickelodeon of sterren kijken vanaf het dek wanneer de nacht valt… kies maar! Aantrekkelijk is ook de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding!
Een ogenblik geduld aub…