Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Costa Deliziosa


U vaart met de Costa Deliziosa. Dit elegante 4-sterren cruiseschip is op 5 februari 2010 officieel in de vaart genomen en is het zusterschip van de Costa Luminosa.

De Costa Deliziosa onderscheidt zich doordat er relatief weinig hutten aan boord zijn t.o.v. de omvang van het cruiseschip. Dit betekent dat er veel ruimte is gebruikt voor extra faciliteiten die uw cruise nog aangenamer maken! U ziet dit bijvoorbeeld terug in het prachtige, ruime theater, dat is ingericht met de modernste (licht)technieken. Maar ook de Samsara Spa is bijzonder groot (3500m2!) en voorzien van sauna's, whirlpools en een fitnessruimte. Alle denkbare wellness mogelijkheden vindt u in deze Spa. Op het bovenste dek van de Costa Deliziosa bevindt zich in het midden één van de twee zwembaden. Hierbij is het uniek dat er (afhankelijk van de weersomstandigheden) dankzij een uitschuifbaar dak altijd gezwommen kan worden. Tevens vinden hier diverse optredens en andere activiteiten plaats.

's Avonds kunt u heerlijk dineren in één van de 4 restaurants. De keuken van Costa Cruises wordt geroemd en onderscheidt zich t.o.v. andere rederijen door de grote variatie en goede kwaliteit. Na het diner kunt u terecht in één van de 11 bars voor een heerlijke cocktail of een goed glas wijn. Voor nog meer vermaak biedt het cruiseschip een heuse 4D-bioscoop, uniek in de cruisewereld! Aan boord vindt u verder een hypermoderne discotheek die verdeeld is over 2 verdiepingen en voorzien is van de nieuwste geluid- en beeldtechnieken, zoals een immens grote tv-wall.

Waag tevens een gokje in het casino, of leef u uit op het sportterrein of het jogging- en rollerskateparcours. 

Verspreid over heel het schip is er verder een grote collectie kunst te bewonderen. Tot slot kunt u terecht in diverse boetiekjes, een internetpunt en een bibliotheek.
Een ogenblik geduld aub…