Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Canarische Eilanden


Zo’n 350 km uit de kust van Marokko liggen de Canarische eilanden. Een eilandengroep die bestaat uit 7 eilanden en dankzij het aangename klimaat vrijwel het gehele jaar een uitstekende vakantiebestemming is. Het heerlijke klimaat, de verscheidenheid van de eilanden en de prachtige natuur maken cruise naar de Canarische Eilanden dan ook heel populair.

Diverse Canarische Eilanden Cruise leggen aan in Tenerife, het grootste eiland, dat ook wel het eiland van de eeuwige lente wordt genoemd. U vindt hier prachtige zandstranden, zwarte lava stranden én het prachtige natuurpark El Teide met de imposante gelijknamige vulkaan. Gran Canaria kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan landschappen van woestijngebied tot ruige kliffen en mooie stranden. De hoofdstad Las Palmas heeft een pittoreske centrum met slingerachtige straatjes waar u uren kunt rondstruinen. Op delen van Lanzarote treft u landschap met kraters en vulkaankegels dat veel weg heeft van een maandlandschap. Ontdek al wandelend of vanaf de rug van een paard dit bijzondere landschap.

Kortom, een Canarische Eilanden Cruise bieden volop mogelijkheden voor een heerlijke vakantie!
Een ogenblik geduld aub…