STIP REIZEN BESTAAT 11 JAAR = TOT 11% KORTING!  Profiteer t/m 27 mei 23.59 uur van hoge kortingen.
&
STIP REIZEN HEEFT OP 17 MEI VOOR HET 9E JAAR OP RIJ DE PRESTIGIEUZE OVER THE TOP AWARD VAN COSTA CRUISES IN ONTVANGST MOGEN NEMEN! 
DAAROM NU TIJDELIJK 15% KORTING OP GESELECTEERDE COSTA CRUISES. Profiteer t/m 23 mei van deze extra hoge korting.

Mijn reis

Canarische Eilanden


Zo’n 350 km uit de kust van Marokko liggen de Canarische eilanden. Een eilandengroep die bestaat uit 7 eilanden en dankzij het aangename klimaat vrijwel het gehele jaar een uitstekende vakantiebestemming is. Het heerlijke klimaat, de verscheidenheid van de eilanden en de prachtige natuur maken cruise naar de Canarische Eilanden dan ook heel populair.

Diverse Canarische Eilanden Cruise leggen aan in Tenerife, het grootste eiland, dat ook wel het eiland van de eeuwige lente wordt genoemd. U vindt hier prachtige zandstranden, zwarte lava stranden én het prachtige natuurpark El Teide met de imposante gelijknamige vulkaan. Gran Canaria kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan landschappen van woestijngebied tot ruige kliffen en mooie stranden. De hoofdstad Las Palmas heeft een pittoreske centrum met slingerachtige straatjes waar u uren kunt rondstruinen. Op delen van Lanzarote treft u landschap met kraters en vulkaankegels dat veel weg heeft van een maandlandschap. Ontdek al wandelend of vanaf de rug van een paard dit bijzondere landschap.

Kortom, een Canarische Eilanden Cruise bieden volop mogelijkheden voor een heerlijke vakantie!
Een ogenblik geduld aub…