Het is warm! Nu tijdelijk temperatuurkorting op geselecteerde zonvakanties tot 75 euro per boeking.
Voor de Corona update en veelgestelde vragen, klik hier.

Mijn reis

Dubai


Ontdek tijdens een heerlijke cruise, de Parel van de Arabische Golf, Dubai. In deze bruisende stad zult u uw ogen uitkijken! Zo treft u in Dubai de Burj Khalifa, met zijn 828 meter de hoogste wolkenkrabber ter wereld, en het beroemde Burj Al Arab, een in de vorm van een zeilschip gebouwd hotel dat bekend staat al het enige 7-sterren hotel ter wereld.

Voor van wie van winkelen houdt, is Dubai een walhalla. De Dubai Mall is een 1200 winkels tellende shoppingmall waar u ondermeer voordelig modeartikelen en elektronica kunt shoppen. Voor horloges, sieraden en edelstenen bent u bij de gold souk op het goede adres en kruiden en specerijen vindt u bij de spice souk in Deira. Wilt u het dagje rustiger aan doen, dan zijn de vele prachtige stranden van Dubai de place to be. Kortom, Dubai biedt volop mogelijkheden voor 1 of meerdere dagen vertier tijdens uw Dubai Cruise.

Cruisen is ideaal voor wie in korte tijd meerdere bestemmingen wil ontdekken. Veel van onze Dubai cruises doen ook andere prachtige Arabische bestemmingen aan als Abu Dhabi, Fujairah en Oman. Heeft u nog niet genoeg gezien van Dubai? Wij bieden diverse cruises i.c.m. verlenging in Dubai zodat u geen hoogtepunten van de stad hoeft te missen. Bekijk snel ons aanbod en maak kennis met deze Metropool van wereldformaat
Een ogenblik geduld aub…