Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Middellandse Zee

Genieten op de Middellandse Zee!

Autovakantie

Altijd al eens met een cruise de Middellandse Zee willen ontdekken? Vaar per luxe cruiseschip naar de mooiste landen, grenzend aan de Middellandse Zee. Een cruise op de Middellandse Zee biedt de mooiste uitzichten en heerlijke stranden! Kies bijvoorbeeld voor een Middellandse Zeecruise die vertrekt vanuit Spanje en langs Italië en Mallorca vaart. Een Middellandse Zeecruise staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Boek uw cruises op de Middellandse Zee nu bij Stip Reizen!


Cruise Middellandse Zee

De Middellandse Zee biedt een ongekend aantal prachtige steden en eilanden. Wilt u meerdere van deze Mediterrane parels bezoeken in 1 vakantie? Dan is een Middellandse Zeecruise echt iets voor u! Overdag heeft u volop tijd om de stad en omgeving te verkennen, ’s avonds geniet van een heerlijke diner aan boord van een luxe cruiseschip en u sluit de avond af met een bezoek aan een wervelende shows in het theater. De volgende dag wordt u uitgerust wakker op uw volgende bestemming.

Voor zo’n heerlijke Middellandse Zeecruise heeft u de keuze uit vele routes. In de Westelijk Middellandse Zee vindt u bruisende steden als Barcelona, Casablanca en Alicante en prachtige eilanden zoals Mallorca en Corsica maar ook het mondaine Monaco en het charmante Franse visserdorpje Sete.

Tijdens een cruise naar Oostelijke Middellandse Zee vaart u naar prachtige kusten, idyllische Griekse eilanden en maakt u kennis maken met de Turkse historie. Bezoek de wereldberoemde stad Napels, het fascinerende Istanbul of dompel u onder in de Griekse Oudheid met een bezoek aan Olympia.

Welke route u ook kiest, een cruise Middellandse Zee biedt een enorme diversiteit aan bestemmingen en staat garant voor een onvergetelijke vakantie.
Een ogenblik geduld aub…