Wij vragen je vriendelijk om onze berichtgeving veelgestelde vragen rondom het coronavirus in de gaten te houden. Zodra bekend is of een reis wel of niet doorgaat, ontvang je hierover bericht van ons. Meer informatie over het voorwaarden van je reisvoucher vind je hier. Lees hier welke maatregelen en richtlijnen er zijn op de luchthaven en tijdens de vlucht hanteren om je met een gerust gevoel op vakantie te laten gaan. Bekijk ook de maatregelen en richtlijnen op de bestemming die zijn opgesteld door de overheid van het betreffende land. Bedankt voor de medewerking!

Mijn reis

Middellandse Zee


Cruise Middellandse Zee

De Middellandse Zee biedt een ongekend aantal prachtige steden en eilanden. Wilt u meerdere van deze Mediterrane parels bezoeken in 1 vakantie? Dan is een Middellandse Zeecruise echt iets voor u! Overdag heeft u volop tijd om de stad en omgeving te verkennen, ’s avonds geniet van een heerlijke diner aan boord van een luxe cruiseschip en u sluit de avond af met een bezoek aan een wervelende shows in het theater. De volgende dag wordt u uitgerust wakker op uw volgende bestemming.

Voor zo’n heerlijke Middellandse Zeecruise heeft u de keuze uit vele routes. In de Westelijk Middellandse Zee vindt u bruisende steden als Barcelona, Casablanca en Alicante en prachtige eilanden zoals Mallorca en Corsica maar ook het mondaine Monaco en het charmante Franse visserdorpje Sete.

Tijdens een cruise naar Oostelijke Middellandse Zee vaart u naar prachtige kusten, idyllische Griekse eilanden en maakt u kennis maken met de Turkse historie. Bezoek de wereldberoemde stad Napels, het fascinerende Istanbul of dompel u onder in de Griekse Oudheid met een bezoek aan Olympia.

Welke route u ook kiest, een cruise Middellandse Zee biedt een enorme diversiteit aan bestemmingen en staat garant voor een onvergetelijke vakantie.
Een ogenblik geduld aub…