Voor de Corona update en veelgestelde vragen, klik hier.

Mijn reis

Noorse Fjorden


Ongerept natuurschoon met prachtige fjorden, groen berglandschap en klaterende watervallen afgewisseld met pittoreske stadjes en lieflijke dorpjes. Dat is wat u mag verwachten van een cruise naar de Noorse Fjorden. Uw cruise zal veelal starten in haven in Nederland, zoals Rotterdam, Amsterdam of IJmuiden. Terwijl u geniet van de vele faciliteiten aan boord, vaart het luxe cruiseschip naar het noorden.

Populaire bestemmingen voor een Noorse Fjorden cruise zijn ondermeer Bergen, een van de mooiste steden van Noorwegen, de dorpjes Andalness en Flam en Olden, gelegen nabij de grootste gletsjer van Europa. Ook worden vaak door Geirangerfjord en Sognefjord gevaren. De Geirangerfjord staat sinds 2005 op de werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege zijn uitzonderlijke schoonheid. De Sognefjord is de langste fjord van Noorwegen en biedt u adembenemende uitzichten.

Afhankelijk van de route van uw Noorse Fjorden Cruise, vaart u door naar Honningsvag, het noordelijkste stadje ter wereld en de Noordkaap, vanwaar u een adembenemend uitzicht over de Arctische Oceaan en het schijnsel van de zon heeft. Ook Spitsbergen, dat voor 60% met ijs is bedekt, en de spectaculaire eilandengroep de Lofoten, kunnen op het programma staan van uw Noorse Fjorden Cruise.
Een ogenblik geduld aub…