Wij vragen je vriendelijk om onze berichtgeving veelgestelde vragen rondom het coronavirus in de gaten te houden. Zodra bekend is of een reis wel of niet doorgaat, ontvang je hierover bericht van ons. Meer informatie over het voorwaarden van je reisvoucher vind je hier. Lees hier welke maatregelen en richtlijnen er zijn op de luchthaven en tijdens de vlucht hanteren om je met een gerust gevoel op vakantie te laten gaan. Bekijk ook de maatregelen en richtlijnen op de bestemming die zijn opgesteld door de overheid van het betreffende land. Bedankt voor de medewerking!

Mijn reis

Outlet

NIEUW bij Stip: dagelijkse Outlet Deals!

Outlet Deals van Stip, wat zijn dat? Dagelijks profiteert u van een eenmalige, unieke deal! Waar komt de korting vandaan? Soms gaat het om onverwachte annuleringen (waarvoor al grotendeels betaald is), willen we gewoon graag de allerlaatste plaatsen verkopen of hebben we nieuwe reizen zeer scherp ingekocht! Let wel op, onze Outlet Deals zijn slechts 24 uur te boeken! Razendsnel reageren is wel noodzakelijk, want het gaat vaak maar om een zeer beperkt aantal plaatsen! We communiceren de dagelijkse deal altijd via onze speciale Outlet Deal nieuwsbrief, Facebook, Instagram, in de kranten én uiteraard via onze website. Hier geldt nadrukkelijk: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! *Stip Reizen behoudt zich het recht om de gecommuniceerde prijzen tussentijds te wijzigen.


Outlet Deals van Stip, wat zijn dat? Dagelijks profiteert u van een eenmalige, unieke deal! Waar komt de korting vandaan? Soms gaat het om onverwachte annuleringen (waarvoor al grotendeels betaald is), willen we gewoon graag de allerlaatste plaatsen verkopen of hebben we nieuwe reizen zeer scherp ingekocht! 

Let wel op, onze Outlet Deals zijn slechts 24 uur te boeken! Razendsnel reageren is wel noodzakelijk, want het gaat vaak maar om een zeer beperkt aantal plaatsen! We communiceren de dagelijkse deal altijd via onze speciale Outlet Deal nieuwsbrief, Facebook, Instagram, in de kranten én uiteraard via onze website.
Hier geldt nadrukkelijk: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

*Stip Reizen behoudt zich het recht om de gecommuniceerde prijzen tussentijds te wijzigen.
Een ogenblik geduld aub…