Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Karlovassi


Karlovassi

Van oorsprong was Karlovassi een rijke handelsstad en dat ziet u vandaag de dag nog steeds terug. De mooie gebouwen en schitterende herenhuizen tekenen het straatbeeld. Karlovassi is geen typische badplaats, maar dé bestemming bij uitstek voor wie een zonvakantie graag combineert met architectuur, cultuurproeven, uitgaan en winkelen. Het grote aantal kledingwinkels maken deze stad tot hét shopping walhalla van Samos.

Een zonvakantie is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan een strand. Bij de haven van Karlovassi ligt een zandstrand. Ook in de nabije omgeving van de stad liggen verschillende mooie stranden. Wat denkt u van Megalo Seitani of Mikro Seitani? Dankzij de fantastisch mooie groene begroeide heuvels achter het strand, krijgt zonnebaden hier een extra dimensie. Ook het uitgestrekte Potami Beach is de plek bij uitstek om even helemaal weg te dromen onder het genot van een hapje en drankje. Gaat u ook voor deze zonnige vakantiebestemming?
Een ogenblik geduld aub…