Vanwege Sinterklaasavond is ons Contact Center op zaterdag 5 december bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Fijne pakjesavond!

Wij vragen je vriendelijk om onze berichtgeving veelgestelde vragen rondom het coronavirus in de gaten te houden. Zodra bekend is of een reis wel of niet doorgaat, ontvang je hierover bericht van ons. Meer informatie over het voorwaarden van je reisvoucher vind je hier. Lees hier welke maatregelen en richtlijnen er zijn op de luchthaven en tijdens de vlucht hanteren om je met een gerust gevoel op vakantie te laten gaan. Bekijk ook de maatregelen en richtlijnen op de bestemming die zijn opgesteld door de overheid van het betreffende land. Bedankt voor de medewerking!

Mijn reis

Otterlo


Otterlo

Otterlo en omgeving is één van die plekken in Nederland die je echt gezien moet hebben. Zo sta je binnen een mum van tijd bij de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Kröller Möller museum en jachthuis Sint Hubertus. Er zijn talloze wandel- en fietsroutes die je naar adembenemende plekken leiden en hele jaar door kom je gegarandeerd tot rust in het diverse landschap. Denk aan het heidelandschap, afgewisseld door bossen, eeuwenoude grafheuvels, kabbelende beekjes en zandverstuivingen die er elk jaargetijde weer anders uitzien; een magische plek. Fantastisch voor een romantisch verblijf met z’n tweeën of om heerlijk met het hele gezin van te genieten. Wanneer je met je (klein)kinderen op vakantie bent is dit de uitgelezen kans om de Apenheul of Julianatoren in het nabijgelegen Apeldoorn te bezoeken. Dichterbij vind je Speelbos van OERRR waar je kids flink hun energie kwijt kunnen in bomen, door tunnels en met het bouwen van hutten en het pompen van water. Lekker stoer, heerlijk buiten én een echte belevenis waar ze nog lang over na zullen praten. Ook het Openlucht Museum Arnhem biedt een geweldig uitstapje voor het hele gezin. Voor wie toch ook graag steden bezoekt kan z’n hart ophalen. Je staat namelijk zo in Apeldoorn, Arnhem, Ede of Nijmegen. Alle vier sfeervolle centra met talloze winkels, gezellige terrassen, een rijke historie en vele culturele activiteiten en bezienswaardigheden. Is dit iets voor jou?
Een ogenblik geduld aub…