Vanwege Sinterklaasavond is ons Contact Center op zaterdag 5 december bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Fijne pakjesavond!

Wij vragen je vriendelijk om onze berichtgeving veelgestelde vragen rondom het coronavirus in de gaten te houden. Zodra bekend is of een reis wel of niet doorgaat, ontvang je hierover bericht van ons. Meer informatie over het voorwaarden van je reisvoucher vind je hier. Lees hier welke maatregelen en richtlijnen er zijn op de luchthaven en tijdens de vlucht hanteren om je met een gerust gevoel op vakantie te laten gaan. Bekijk ook de maatregelen en richtlijnen op de bestemming die zijn opgesteld door de overheid van het betreffende land. Bedankt voor de medewerking!

Mijn reis

Rondreizen

Ontdek de mooiste bestemmingen

Denkt u erover om een rondreis te gaan maken? Een rondreis is de beste manier om in korte tijd een land of streek te ontdekken. In het gevarieerde aanbod van Stip Reizen vindt u rondreizen naar de prachtigste bestemmingen, zoals Italië, Roemenië, Vietnam, Turkije, Brazilië en Indonesië. U kunt kiezen uit zowel groepsrondreizen als individuele rondreizen. Al onze reizen kunt u eenvoudig online boeken. Voor een goed verzorgde reis moet u bij Stip Reizen zijn!


Rondreizen

Wilt u geen hoogtepunt missen, in de geschiedenis duiken en een land echt beleven? Dan is een rondreis van Stip Reizen echt iets voor u! Rondreizen zijn de ideale manier om in een korte tijd veel van een land of streek te zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van Italië, Bulgarije of Roemenië? Bij Stip Reizen heeft u de keuze uit een gevarieerd en verrassend aanbod van prachtige rondreizen. Maak kennis met het prachtige Roemenië of beleef het sprookje van duizend-en-één-nacht tijdens uw bezoek aan Marokko. Ook onze verre reizen staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Bezoek het prachtige Brazilië of vaar door de schilderachtige Halong Bay in Vietnam. U zal versteld staan van de bijzondere plekken die we aandoen.


Bij Stip Reizen zijn de rondreizen in de meeste gevallen als groepsreis opgezet, waarbij u vaak vooraf en/of ter plaatse een excursiepakket of losse excursies kan bijboeken. Daarnaast verschilt het per reis of uw overnachtingslocatie wisselt of dat u vanuit een vaste locatie dagtochten maakt, de zogenaamde excursiereizen.
Een ogenblik geduld aub…