WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

Rondreizen

Ontdek de mooiste rondreisbestemmingen

Autovakantie

Denk je erover om een rondreis te gaan maken? Rondreizen zijn de beste manier om in korte tijd een land of streek te ontdekken. In het gevarieerde aanbod van Stip Reizen vindt je onder andere rondreizen naar IJsland, Turkije en Griekenland. Of kies voor één van de andere rondreizen door Europa. Je kunt kiezen uit zowel groepsrondreizen als individuele rondreizen. Al onze reizen kun je eenvoudig online boeken. Voor een goed verzorgde reis moet je bij Stip Reizen zijn!


Rondreizen

Wil je geen hoogtepunt missen, in de geschiedenis duiken en een land echt beleven? Dan is een rondreis van Stip Reizen echt iets voor jou! Rondreizen zijn de ideale manier om in een korte tijd veel van een land of streek te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van Italië, Bulgarije of Roemenië? Bij Stip Reizen heb je de keuze uit een gevarieerd en verrassend aanbod van prachtige rondreizen. Maak kennis met het prachtige Roemenië of beleef het sprookje van duizend-en-één-nacht tijdens jouw bezoek aan Marokko. Ook onze verre reizen staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Bezoek het prachtige Brazilië of vaar door de schilderachtige Halong Bay in Vietnam. Je zult versteld staan van de bijzondere plekken die we aandoen.


Bij Stip Reizen zijn de rondreizen in de meeste gevallen als groepsreis opgezet, waarbij je vaak vooraf en/of ter plaatse een excursiepakket of losse excursies kan bijboeken. Daarnaast verschilt het per reis of jouw overnachtingslocatie wisselt of dat je vanuit een vaste locatie dagtochten maakt, de zogenaamde excursiereizen.
Een ogenblik geduld aub…