Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Torrox


Torrox

In het noorden van de prachtige kuststrook Costa del Sol vindt u de sfeervolle vakantiebestemming Torrox. Torrox bestaat uit twee delen: Torrox Costa en Torrox Pueblo. Torrox Costa is, zoals de naam al verklapt, gelegen aan het strand en de prachtige Middellandse Zee. Dit gedeelte van de plaats is voorzien van een veelzijdige boulevard waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Plof vervolgens neer op het heerlijke terras van een van de leuke strandtentjes en bestel een goed glas sangria. Nippend aan uw verfrissende drankje, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en genietend van het stralende Spaanse zonnetje op uw bol voelt dit als de ideale vakantie! In Torrox Costa zult u zeker niet alleen zijn, want dit deel van de plaats is vooral op toerisme gericht. 
Torrox Pueblo daarentegen vindt u een paar kilometer landinwaarts en schitterende gelegen tegen een heuvel. In dit authentieke dorp kunt u op uw gemak en in alle rust het échte Spanje leren kennen.
Een ogenblik geduld aub…