Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Al Aqah


Al Aqah

Al Aqah ligt op een unieke locatie in Fujairah, een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Aan de oostkust, met de Hajar bergen in de rug en de Indische Oceaan op de voorgrond geniet u elke dag weer van een prachtig uitzicht. Fujairah is bij uitstek de bestemming voor een mix van cultuur en ontspanning. Van forten tot moskeeën, de vele historische gebouwen kenmerken de vroegere Arabische, Portugese en Britse invloeden. Ze geven een mooi beeld van het strategische belang van Fujairah als havenstad.

Op het lange zandstrand, dat zich uitstrekt over de gehele kust van Al Aqah, komt u helemaal tot rust. Het water rolt hier rustig het strand op en af. De oceaan is een ware onderwater speeltuin die wacht om ontdekt te worden. De prachtig gekleurde vissen en de helderblauwe oceaan zorgen voor een spectaculaire snorkel- of duiktrip. Zelfs toeristen en bewoners van naburige emiraten trekken er jaarlijks op uit om hier te duiken.

In de omgeving van Al Aqah zijn diverse gezellige restaurants, (beach)bars, winkeltjes, duikcentra en een supermarkt te vinden. Daarnaast heeft het emiraat door de perfecte ligging veel mogelijkheden voor off-road activiteiten en culturele uitstapjes. De schilderachtige ritjes door ruwe bergen en langs het kustgebied zorgen voor de ultieme vakantie-ervaring
Een ogenblik geduld aub…