WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

Zonvakantie


Zonvakantie

Zon, zee en strand vormen de gouden ingrediënten voor een onvergetelijke zonvakantie. Met de voeten in het zand ontspannen onder de heerlijke zonnestralen, flaneren over de boulevard, neerstrijken op een gezellig terrasje en lange avonden tafelen. Zonvakanties vormen een ultiem moment van pure ontspanning. Als zonliefhebber heb je bij Stip Reizen de keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod. Vooral in de zomermaanden, als de vakantie zijn intrede heeft gedaan en het Middellandse Zeegebied vrijwel verzekerd is van een aangenaam klimaat met hoge temperaturen, vertrekken veel mensen richting de zon.

Op de zonbestemmingen van Stip Reizen verblijf je in een hotel of appartement. Tevens heb je de mogelijkheid om in een aparthotel, appartementen met de service van een hotel, te verblijven. Wat betreft de verzorging kan je alle kanten op. Verblijf je graag op basis van logies omdat je er toch op uit trekt of kies je liever voor een All Inclusive resort zodat je van een complete vakantie kunt genieten. Wat jouw wensen ook zijn, er is altijd een passende reis te vinden.

Stip Reizen biedt goedkope zonvakanties naar diverse bestemmingen. Aan te raden is een zonvakantie Griekenland. Snorkel in de idyllische baaitjes van Zakynthos of tour het veelzijdige Kreta rond en maak kennis met de heerlijke Griekse keuken. Populair is ook de zonvakantie Turkije en dan in het bijzonder de All Inclusive Turkije reizen. Geniet hier van de langgerekte zandstranden, maak een boottocht langs de Egeïsche kust en zoek rust en ontspanning op tijdens een bezoek aan de hamam. Ook voor de winterzon ben je bij Stip Reizen aan het juiste adres. Wat is er fijner dan de koude wintermaanden in Nederland te ontvluchten en af te reizen naar een zonnige bestemming in bijvoorbeeld de Caribbean, de Arabische Emiraten of op de Canarische Eilanden. Het is de ideale manier om de sleur van alledag te onderbreken. Op naar de zon!

 

 

 
Een ogenblik geduld aub…