Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Santa Maria


Hagelwitte droomstranden en mooi weer het hele jaar door

Hagelwitte zandstranden, kristalhelder water en volop zonneschijn. Het klinkt onwerkelijk, maar tijdens een vakantie op de zonzekere Kaapverdische Eilanden vind je dit écht. Bovendien is het weer hier het hele jaar door aangenaam. Dus zeer geschikt voor een vakantie in elk seizoen. Waar je deze tropische parel vindt? Op zo’n 630 kilometer uit de kust van het Afrikaanse Senegal en op circa 6 uur vliegen vanaf Nederland. Kaapverdië bestaat uit 10 eilanden waarvan Sal de belangrijkste toeristische trekpleister is. Hier geniet je volop van zon, zee, bountystranden, de gastvrije vriendelijke bewoners én diverse activiteiten en excursiemogelijkheden aan de kust, op zee en in het binnenland. Laat jij je verrassen tijdens een verblijf in Kaapverdië? Je beleeft hier de vakantie van je leven, beloofd!

Het kustgebied van Kaapverdië kenmerkt zich door brede zandstranden, helderblauw water, spectaculaire grotten en een rijke onderwaterwereld met onder andere een grote populatie zeeschildpadden, dolfijnen, walvissen, een unieke diversiteit aan bontgekleurde vissoorten en kleurrijke koralen. Dé perfecte plek om te duiken of snorkelen. Ontspanning vind je op de paradijselijke stranden waar het zeewater vaak rustig is. Geschikt voor een verkoelende duik na het zonnen en extra veilig voor kinderen. Het strand van Santa Maria is één van de mooiste en langste standen van het eiland. Het strand werd in 2016 door Tripadvisor zelfs uitgeroepen tot één van de 25 mooiste stranden ter wereld. Tijdens een vakantie op Sal is dit de juiste plek om je handdoek uit te rollen. Bovendien heeft Stip Reizen ook deze bestemming betaalbaar gemaakt voor jou!
Een ogenblik geduld aub…