Mijn reis

MSC Armonia


De eind 2014 compleet gerenoveerde MSC Armonia is het eerste cruiseschip van het Italiaanse MSC Cruises dat is aangepast volgens het ambitieuze Renaissance Programma. Voor u als gast betekent dat o.a. een ruimere opties aan diners en bredere openbare ruimtes die voorzien zijn van hypermoderne faciliteiten. Maar ook de hutten hebben een facelift ondergaan. Zo zijn er 94 gloednieuwe balkonhutten bijgekomen en is iedere hut opnieuw ontworpen en gerenoveerd met nieuwe vloerbedekking, nieuwe stoffen en nieuwe functies, zodat u in uw hut optimaal tot rust komt.  

Rondom het centraal gelegen zwembad zijn er diverse bubbelbad’s en ligbedden geplaatst ,waar u kunt genieten van de zon of bij kunt komen van de dagelijkse werkzaamheden onder het genot van een heerlijk drankje. Tevens bevindt zich aan boord de zeer ontspannende MSC Aurea Spa waar u zich kunt laten verwennen door bijvoorbeeld een Balinese massage te bestellen. De kinderen zullen zich door de aanwezigheid van een kinderclub, een speelhal en een minigolfbaan geen moment vervelen. Bent u meer een actieve cruisepassagier? Werk u dan in het zweet in het fitnesscentrum. ’s Avonds is er de mogelijkheid om uw zintuigen te verwennen door te gaan dineren in het Italiaanse restaurant La Pergola of het Marco Polo. U heeft de keuze uit diverse internationale en mediterrane lekkernijen. Daarnaast is er op de vernieuwde MSC Armonia maar liefst aan 330m² ruimte gecreëerd dat wordt ingevuld met dans en muziek. Geniet van schiitterende panromische uitzichten vanuit de vele bars, woon een wervelende theatershow bij of waag een gokje in het casino; de keuze is aan u! De diverse moderne faciliteiten die de MSC Armonia voor u te bieden heeft zullen u nog lang bijblijven.

Kiest u voor een cruise met de MSC Armonia, dan kiest u voor een ontspannen cruise in een gezellige sfeer. U zult zich hier snel thuisvoelen.

Klik hier voor een virtuele tour.
Een ogenblik geduld aub…