Vanwege Sinterklaasavond is ons Contact Center op zaterdag 5 december bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Fijne pakjesavond!

Wij vragen je vriendelijk om onze berichtgeving veelgestelde vragen rondom het coronavirus in de gaten te houden. Zodra bekend is of een reis wel of niet doorgaat, ontvang je hierover bericht van ons. Meer informatie over het voorwaarden van je reisvoucher vind je hier. Lees hier welke maatregelen en richtlijnen er zijn op de luchthaven en tijdens de vlucht hanteren om je met een gerust gevoel op vakantie te laten gaan. Bekijk ook de maatregelen en richtlijnen op de bestemming die zijn opgesteld door de overheid van het betreffende land. Bedankt voor de medewerking!

Mijn reis

Over Stip Reizen

Over Stip Reizen

Stip Reizen heeft een uitgebreid en verrassend aanbod naar meer dan 35 bestemmingen. Boek eenvoudig online uw reis en profiteer van een goedkope vakantie naar uw favoriete bestemming. Of u nu op zoek bent naar een rondreis, cruise, fly-drive, riviercruise, verre reis, Formule 1 reis of een strandvakantie, bij Stip Reizen vindt u altijd een interessante aanbieding.

Waarom Stip Reizen?

* Verrassend en uitgebreid aanbod
* Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
* Goede en persoonlijke service
* Hoge klantwaardering van gemiddeld een 8,5
* Winnaar diverse awards
* Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA

Meer over Stip Reizen...

Welkom bij Stip Reizen 
In 2008 begonnen als kleine Nederlandse reisorganisatie. Slechts 10 jaar later een gerenommeerd en allround reismerk met een zeer uitgebreid aanbod aan reisproducten. Wij zijn vooral bekend vanwege ons verrassende en gunstig geprijsde aanbod, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onze goede en persoonlijke service. Niet voor niets hebben wij al meerdere nationale en internationale onderscheidingen in de wacht gesleept. Sinds 2016 zijn wij onderdeel van de snelgroeiende reisorganisatie Corendon. Door het bundelen van onze krachten en gebruik te maken van de expertise en faciliteiten van dit succesvolle reisbedrijf, zijn wij in staat om nóg verder door te groeien. Hierbij hebben wij onszelf wel twee belangrijke eisen gesteld: zo doen wij geen enkele concessie aan de kwaliteit van ons aanbod en moeten onze gasten altijd centraal blijven staan! 

Veelzijdig aanbod 
Bij Stip Reizen bent u aan het juiste adres voor zonvakanties, zee- en riviercruises, rondreizen, fly-drives en F1 reizen. We bieden maar liefst 35 vakantielanden aan en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de reisproducten die wij verkopen. Hiertoe voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit op de bestemmingen. De komende jaren willen we uiteraard doorgroeien en ons aanbod verder uitbreiden met verrassende (rivier)cruises, rondreizen en fly-drives. Hiervoor is een speciaal team dagelijks bezig met het bedenken, inkopen en samenstellen van ons portfolio. 

De Stip-formule 
Met ons uitgebreide aanbod, de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het persoonlijk klantcontact onderscheiden we ons van andere reisorganisaties. Daarnaast is de enorme snelheid waarmee wij last minute reizen inkopen en verkoopbaar maken uniek in Nederland. Vrijwel dagelijks adverteren wij met ons zeer scherp geprijsde aanbod in de landelijke kranten, op internet en via onze online nieuwsbrieven. Een uitgebreid netwerk over de gehele wereld en de expertise van onze reisexperts dragen ook bij aan de succesvolle Stip-formule. 

Awards om trots op te zijn 
Met ons gedreven team hebben wij de afgelopen jaren diverse belangrijke prijzen gewonnen waar we uiteraard erg trots op zijn. 

2011 - 2019:   9 jaar op rij de prestigieuze ‘Over the Top award’ van cruiserederij Costa Cruises
2012:              ‘Warme douche’ van Tros Radar
2013:              Zoover award Beste Allround Touroperator
2014 - 2015:   Zoover award Populairste Allround Touroperator en Populairste Aanbieder Cruises
2016:              Award Norwegian Cruise Line (NLC) 

Partners 
Wij maken gebruik van de diensten van een groot aantal gerenommeerde partners. Zo zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met o.a. KLM, Transavia, Emirates, Qatar Airways, Vueling, Alitalia, Costa Cruises, MSC Cruises, Pullmantur Cruises en Holland America Line. 

Eigen riviercruiseschip 
Sinds 2014 beschikken wij over een eigen riviercruiseschip, het MS Allegro. Een unicum in Nederland! Het schip is een goede bekende op de Nederlandse, Belgische en Duitse rivieren. Om aan onze eisen te voldoen is het schip in de winter van 2014/2015 en in de winter 2018/2019 volledig gerenoveerd. In 2014 is het schip voor het eerst in de groene ‘Stip kleur’ voor ons gaan varen. Het schip bestaat uit 3 dekken en heeft 67 passagiershutten die plaats bieden aan 134 gasten. Alle hutten hebben grote ramen en zijn compleet ingericht. Op het bovendek is het grote zonneterras, de receptie, het restaurant en de sfeervolle bar met dansvloer en vrijwel dagelijks livemuziek. 

Een ogenblik geduld aub…