WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

Over Stip Reizen

Over Stip Reizen

Stip Reizen heeft een uitgebreid en verrassend aanbod naar meer dan 35 bestemmingen. Boek eenvoudig online jouw reis en profiteer van een goedkope vakantie naar jouw favoriete bestemming. Of je nu op zoek bent naar een rondreis, cruise, autovakantie, fly-drive, verre reis, Formule 1 reis of een strandvakantie, bij Stip Reizen vind je altijd een interessante aanbieding.

Waarom Stip Reizen?

* Verrassend en uitgebreid aanbod
* Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
* Goede en persoonlijke service
* Hoge klantwaardering van gemiddeld een 8,5
* Winnaar diverse awards
* Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA

Meer over Stip Reizen...

Welkom bij Stip Reizen 
In 2008 begonnen als kleine Nederlandse reisorganisatie. Slechts 10 jaar later een gerenommeerd en allround reismerk met een zeer uitgebreid aanbod aan reisproducten. Wij zijn vooral bekend vanwege ons verrassende en gunstig geprijsde aanbod, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onze goede en persoonlijke service. Niet voor niets hebben wij al meerdere nationale en internationale onderscheidingen in de wacht gesleept. Sinds 2016 zijn wij onderdeel van de snelgroeiende reisorganisatie Corendon. Door het bundelen van onze krachten en gebruik te maken van de expertise en faciliteiten van dit succesvolle reisbedrijf, zijn wij in staat om nóg verder door te groeien. Hierbij hebben wij onszelf wel twee belangrijke eisen gesteld: zo doen wij geen enkele concessie aan de kwaliteit van ons aanbod en moeten onze gasten altijd centraal blijven staan! 

Veelzijdig aanbod 
Bij Stip Reizen ben je aan het juiste adres voor zonvakanties, zeecruises, rondreizen, fly-drives en F1 reizen. We bieden maar liefst 35 vakantielanden aan en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de reisproducten die wij verkopen. Hiertoe voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit op de bestemmingen. De komende jaren willen we uiteraard doorgroeien en ons aanbod verder uitbreiden met verrassende cruises, rondreizen en fly-drives. Hiervoor is een speciaal team dagelijks bezig met het bedenken, inkopen en samenstellen van ons portfolio. 

De Stip-formule 
Met ons uitgebreide aanbod, de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het persoonlijk klantcontact onderscheiden we ons van andere reisorganisaties. Daarnaast is de enorme snelheid waarmee wij last minute reizen inkopen en verkoopbaar maken uniek in Nederland. Vrijwel dagelijks adverteren wij met ons zeer scherp geprijsde aanbod in de landelijke kranten, op internet en via onze online nieuwsbrieven. Een uitgebreid netwerk over de gehele wereld en de expertise van onze reisexperts dragen ook bij aan de succesvolle Stip-formule. 

Awards om trots op te zijn 
Met ons gedreven team hebben wij de afgelopen jaren diverse belangrijke prijzen gewonnen waar we uiteraard erg trots op zijn. 

2011 - 2019:   9 jaar op rij de prestigieuze ‘Over the Top award’ van cruiserederij Costa Cruises
2012:              ‘Warme douche’ van Tros Radar
2013:              Zoover award Beste Allround Touroperator
2014 - 2015:   Zoover award Populairste Allround Touroperator en Populairste Aanbieder Cruises
2016:              Award Norwegian Cruise Line (NLC) 

Partners 
Wij maken gebruik van de diensten van een groot aantal gerenommeerde partners. Zo zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met o.a. KLM, Transavia, Emirates, Qatar Airways, Vueling, Lufthansa, Turkish Airlines, Costa Cruises, MSC Cruises, AIDA en Holland America Line. 

Een ogenblik geduld aub…