Wij vragen je vriendelijk om onze berichtgeving veelgestelde vragen rondom het coronavirus in de gaten te houden. Zodra bekend is of een reis wel of niet doorgaat, ontvang je hierover bericht van ons. Meer informatie over het verzilveren van je reisvoucher vind je hier. Lees hier welke maatregelen en richtlijnen er zijn op de luchthaven en tijdens de vlucht hanteren om je met een gerust gevoel op vakantie te laten gaan. Bekijk ook de maatregelen en richtlijnen op de bestemming die zijn opgesteld door de overheid van het betreffende land. Goed nieuws: Vanaf 1 september jl zijn voor alle Griekenland reizen géén PCR-test inclusief gezondheidsverklaring meer nodig. Bedankt voor de medewerking!

Mijn reis

Autohuur

Huur voordelig een auto!

Maak uw vakantie helemaal compleet en boek gemakkelijk en snel een huurauto bij Stip Reizen. Ontdek in uw eigen tempo de mooiste bezienswaardigheden op uw vakantiebestemming. En dat allemaal tegen de beste prijs!!

Geniet van de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt, want bij Stip Reizen boekt u zeer eenvoudig én voordelig een huurauto via onze partner Cartrawler. Kies met één zoekopdracht uit het ruime aanbod huurauto’s, vergelijk alle aanbieders en vind de beste deal.

Alle voordelen voor u op een rij:

  • Wereldwijd meer dan 30.000 verhuurlocaties
  • De grootste autoverhuurbedrijven
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur van tevoren
  • Geen creditcardkosten
  • Kosteloze aanpassingen

Het huren van een auto wordt nu wel heel erg aantrekkelijk…

BOEK HIER UW HUURAUTO

Heeft u via onze partner Cartrawler een reservering gemaakt en heeft u daar vragen over? Dan kunt u direct bij Cartrawler terecht. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer (00353) 1 4999 600. Of ga naar de website https://www.cartrawler.com/ct/services/customers/ of https://customer.cartrawler.com/CommunityCustomLogin om in te loggen in uw boeking.

Een ogenblik geduld aub…