WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

Transfers

Door de toenemende vraag naar meer flexibiliteit in pakketreizen, is besloten om transfers vanaf 1 november 2019 niet meer standaard aan te bieden voor onze zonvakanties (mits anders aangegeven staat bij inclusief), maar optioneel te maken. Dit biedt jou de mogelijkheid om zelf een keuze te maken hoe je vanaf de luchthaven wilt afreizen naar je accommodatie en vice versa.

Uitzonderingen: De rondreizen, Blue Cruises en Nijlcruises zijn standaard inclusief transfer. Kies je voor een Fly & Go of Fly-drives, dan ga je met de huurauto naar je accommodatie.

Bustransfer

Met een bustransfer word je via tussenstops bij verschillende accommodaties naar je vakantieadres gebracht. Bij aankomst op de luchthaven van je bestemming word je verwelkomd door de Corendon/Stip reisleiding die je naar de juiste transferbus verwijst. Je herkent de reisleiding aan het bordje van Corendon. Een transferhulp begeleidt je tijdens de transfer.

Indien je een Bingo-reis hebt geboekt, moet je je bij aankomst melden bij de reisleiding op de luchthaven die daar dan de accommodatienaam doorgeeft.

Eén dag voor vertrek wordt op het informatiebord of in het informatieboek bij de hotelreceptie aangegeven wanneer je bustransfer naar het vliegveld klaarstaat en de vluchttijd. Bij het ontbreken van deze informatie, verzoeken wij je contact op te nemen met de lokale agent.

Kosten bustransfer v.v.:

Volwassenen: €16,- p.p.
Kinderen (t/m 13 jr): €8 p.p.
Baby’s (tot 2 jaar): Gratis

Heb je een bustransfer geboekt, dan staat deze vermeld op de boekingsbevestiging, de factuur en de reisbescheiden.

Bustransfer bijboeken

Kies je voor een bustransfer, dan kun je deze in het boekingsproces als extra optie bijboeken. Dit kan tot maximaal 48 uur voor vertrek naar je vakantiebestemming.
Let op: binnen 48 uur voor vertrek is het helaas niet mogelijk om een transfer bij te boeken. Wil je tóch gebruikmaken van een transfer, dan kan je dit bij aankomst op de bestemming, op basis van beschikbaarheid, alsnog via de Corendon/Stip reisleiding regelen en betalen.

Na boeking alsnog bustransfer bijboeken

Je kunt tot maximaal 48 uur voor vertrek telefonisch contact opnemen met het Contact Center via 088 7070 600 om alsnog een bustransfer bij te boeken.
Let op: binnen 48 uur voor vertrek is het helaas niet mogelijk om een bustransfer bij te boeken. Wil je tóch gebruikmaken van een bustransfer, dan kan je dit bij aankomst op de bestemming, op basis van beschikbaarheid, alsnog via de Corendon reisleiding regelen en betalen.

Kan ik na boeking van een bustransfer upgraden naar een privétransfer?

Ja, dit kan tot maximaal 48 uur voor vertrek via het Contact Center 088 7070 600.

Privétransfer

Wil je graag met je eigen reisgezelschap rechtstreeks, zonder tussenstops, naar je accommodatie gebracht worden? Boek dan een privétransfer. Prijzen en reserveringen zijn op aanvraag bij het Contact Center.

Wat als ik geen transfer heb bijgeboekt?

Meld je dan toch bij aankomst op de luchthaven van je vakantiebestemming bij de Corendon reisleiding voor het in ontvangst nemen van de welkomstenvelop met belangrijke informatie en tips voor je vakantie.

Hoe huur ik een auto?

Voor het huren van een auto verwijzen wij je naar de Autohuur pagina.

Een ogenblik geduld aub…