Voor de Corona update en veelgestelde vragen, klik hier.

Mijn reis

Costa Favolosa


U vaart met de Costa Favolosa, van de welbekende Italiaanse rederij Costa Cruises. Dit elegante 4-sterren cruiseschip is op 2 juli 2011 officieel in de vaart genomen. Maak uw dromen waar op dit schitterende cruiseschip waar schoonheid en de betoverende magie van sprookjes centraal staan.

Dit zusterschip van de Costa Pacifica en de Costa Serena onderscheidt zich naast de gotische stijl en elegante materialen als (Swarovski) kristal vooral door de grootte: de Costa Favolosa is een van de grootste cruiseschepen van de Italiaanse rederij, die reeds 14 andere schepen in de vaart bracht. 

De enorme ruimte is echter vooral ingericht om uw cruise zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo biedt het uitgebreide scala aan faciliteiten u de kans om heerlijk te ontspannen, zonnen, winkelen, sporten of uitjes met het hele gezin te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het prachtige theater dat zich over 3 verdiepingen uitstrekt, de moderne 4D-bioscoop of een wedstrijd die middels de modernste computergames in de Playstation Area kan worden beslist?

Natuurlijk mag een plons in een van de 4 zwembaden tijdens uw cruise niet ontbreken. Of het nu mooi weer is of niet, het zwembad met uitschuifbaar dak zorgt altijd voor de nodige waterpret. En de kinderen? Die vervelen zich geen moment in het kinderbad! Verder kunnen zij zich uitgebreid vermaken met verschillende animatieteams, die van Mini en Maxi tot Teen Junior en Teen de leeftijden in de categorie van 3 tot 17 jaar omvatten.

Ontspannen kunt u in de uitgebreide Samsara Spa van maar liefst 6.000m2, waar u heerlijk kunt genieten van een behandeling (tegen betaling), fitnessen of volledig tot rust komt in de sauna, het Turks bad of een van de andere faciliteiten. Nog energie over? Leef u uit met de Golfsimulator, zet een record op het hardloopparcours, waag een gokje in het casino of bewonder de mooie kunstcollectie met meer dan 400 originele en 6.000 gereproduceerde werken.

's Avonds kunt u heerlijk dineren in één van de 5 restaurants. De keuken van Costa Cruises wordt geroemd en onderscheidt zich ten opzichte van andere rederijen door de grote variatie en goede kwaliteit. De Costa Favolosa biedt u naast de reguliere restaurants, 2 specialiteitenrestaurants (tegen betaling), waar u heerlijk kunt tafelen. Na het diner kunt u terecht in één van de 13 bars voor een heerlijke cocktail of een goed glas wijn. Tot slot treft u aan boord van de Costa Favolosa diverse boetiekjes, een internetpunt en een bibliotheek.

 
Een ogenblik geduld aub…