Mijn reis

Costa Smeralda


Costa Smeralda 4*+, het nieuwe vlaggenschip van de vloot, een eerbetoon aan de Italiaanse stijl en warmte, wordt eind 2019 in de vaart genomen. Costa Smeralda staat symbool voor de Italiaanse schoonheid, stijl en gastvrijheid. De 20 dekken zijn toegewijd aan de bekende Italiaanse steden en de ruimtes zijn vernoemd naar en geinspireerd op Italiaanse pleinen: de brede trap aflopen naar het achtersteven voelt alsof je de Spaanse Trappen afloopt, en flanerend langs de winkeltjes, barretjes en restaurants geniet je van de levendigheid van magische plaatsen zoals die van Trastevere, met een uniek uitzicht op de zee. 

Een onvergetelijke ervaring om te delen met de mensen die je lief hebt. En met een toegevoegde waarde: een cruise die in het teken staat van milieubescherming. Dankzij het verbrandingssysteem op basis van vloeibaar aardgas, vaart het schip op de schoonste brandstof ter wereld. 

Aan boord van de Costa Smeralda vindt iedereen zijn favoriete activiteiten; sportievelingen, liefhebbers van ontspanning, volwassenen en kinderen. Aan boord is zoveel te doen, er is absoluut geen tijd voor verveling. U vindt er zwembaden, hydromassagebaden en comfortabele ligstoelen voor wie lekker wil ontspannen, sportvelden en fitnesszalen voor de actievelingen, spelletjes, toernooien en leuke activiteiten georganiseerd door het animatiepersoneel. Ook kunt u uw geluk beproeven in het casino of een dansje maken in de discotheek. 

Kom volledig tot rust in het volledig uitgeruste welnesscentrum. En het wordt dubbel ontspannen met het fantastische uitzicht op zee! U vindt hier allerhande behandelingen, een ruime keuze aan ontspannende en therapeutische massages, een Turks stoombad om de spanningen weg te nemen, een versterkende sauna om nieuwe energie op te doen en nog veel meer.

In één van 11 restaurants kunt u de keuze maken uit een groot aantal culinaire hoogtepunten. Geniet na de maaltijd van een drankje in één van de sfeervolle bars. 


 
Een ogenblik geduld aub…