Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Costa Smeralda


De 4*+ Costa Smeralda, een eerbetoon aan de Italiaanse stijl en warmte, is eind 2019 in de vaart genomen. Costa Smeralda staat symbool voor de Italiaanse schoonheid, stijl en gastvrijheid. De 20 dekken zijn toegewijd aan de bekende Italiaanse steden en de ruimtes zijn vernoemd naar en geinspireerd door Italiaanse pleinen. De brede trap aflopen naar het achtersteven voelt alsof je de Spaanse Trappen afloopt en flanerend langs de winkeltjes, barretjes en restaurants geniet je van de levendigheid van magische plaatsen zoals die van Trastevere, met een uniek uitzicht op de zee. 

Een onvergetelijke ervaring om te delen met de mensen die je lief hebt. En met een toegevoegde waarde: een cruise die in het teken staat van milieubescherming. Dankzij het verbrandingssysteem op basis van vloeibaar aardgas, vaart het schip op de schoonste brandstof ter wereld. 

Aan boord van de Costa Smeralda vindt iedereen zijn favoriete activiteiten; sportievelingen, liefhebbers van ontspanning, volwassenen en kinderen. Aan boord is zoveel te doen, er is absoluut geen tijd voor verveling. U vindt er zwembaden, hydromassagebaden en comfortabele ligstoelen voor wie lekker wil ontspannen, sportvelden en fitnesszalen voor de actievelingen, spelletjes, toernooien en leuke activiteiten georganiseerd door het animatiepersoneel. Het 4-sterren-plus cruiseschip heeft zelfs het eerste museum aan boord, genaamd Costa Design Museum. Ook kunt u uw geluk beproeven in het casino of een dansje maken in de discotheek. 

Kom heerlijk tot rust in het volledig uitgeruste welnesscentrum. Met het fantastische uitzicht op zee wordt het dubbel ontspannen!  U vindt hier allerhande behandelingen, een ruime keuze aan ontspannende en therapeutische massages, een Turks stoombad om de spanningen weg te nemen, een versterkende sauna om nieuwe energie op te doen en nog veel meer.

In een van de zestien eetgelegenheden kunt u de keuze maken uit een groot aantal culinaire hoogtestandjes. Daarnaast heeft het schip ook restaurants met uitzicht op zee en is er zelfs een speciaal familierestaurant ontworpen die van alle gemakken is voorzien! Geniet na de maaltijd van een drankje in een van de negentien sfeervolle bars. Ga voor de typisch Italiaanse drankjes naar een van de thema bars, zoals: Aperol, Ferarri, Campari of Illy. Stap aan boord van de Costa Smeralda en ervaar zelf de schoonheid van Italië!
Een ogenblik geduld aub…