Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Costa Toscana


Vanaf de eerste stap aan boord van het allernieuwste schip van Costa Cruises, de 4*+ Costa Toscana, waan je je in het charmante Italië: van de Italiaanse gastvrijheid en de overheerlijke keuken tot de rijke cultuur die Italië rijk is, je vindt het hier allemaal terug. Om in de Italiaanse sferen te blijven, zijn alle dekken van de Costa Toscana vernoemd naar Italiaanse steden. De kenmerken van de specifieke steden per dek vindt je terug in de hutten. De Costa Toscana is daarbij het tweede schip van Costa Cruises dat vaart op vloeibaar aardgas (LBG). Het gebruik van de schoonste fossiele brandstof ter wereld stelt Costa Cruises in staat om de impact op het milieu te verminderen. 

Zwembaden
Waterratten kunnen hun hart ophalen op het 16e dek. Dit zogenaamde activity deck beschikt over een waterpark met waterglijbaan, een perfecte invulling van je middag! Ook vind je op dit dek een minigolf baan. 1 dek lager bevindt zich The Beach Club, een adult only gedeelte met een zwembad met waterglijbanen, een klimwand en meerdere sportmogelijkheden. Zo geniet je volop van je dag op zee. Hier vind je ook een LED muur die zich perfect leent voor buitenentertainment. Zo geniet je in de buitenlucht, mét uitzicht over zee, van een heerlijke filmavond. 

Spa & wellness
Het schip biedt volop mogelijkheden voor een ontspannen momentje tijdens je cruise. De Samsara Spa beschikt o.a. over een hammam (inclusief Turks stoombad), Thalassotherapie bad, ontspanningsruimte en een schoonheidssalon. Liever een actievere dag? De moderne fitnessruimte biedt uitkomst!

Entertainment
De Costa Toscana beschikt over een heus museum op zee! Dit museum is gericht op Italiaans design en spreidt zich uit over 400m2. Het aanbod live muziek, shows en dans aan boord is groot! Zo geniet je in Piazza Grande Bellezza van live optredens, is er live muziek op Piazza Ravello en worden er shows gegeven in het 3 dekken tellende Colosseum. 

Restaurants
Op culinair gebied zal het je aan niets ontbreken aan boord van de Costa Toscana. Met maar liefst 16 eetgelegenheden kun je iedere dag iets nieuws proberen. Naast 4 dinerzalen zijn er meerdere buffetrestaurants. Daarnaast heb je keuze uit 3 specialiteitenrestaurants; kies je voor Italiaanse pizza of Japanse specialiteiten? Het derde restaurant laat passagiers als echte chef-koks hun eigen eten creëren. Ook beschikt het schip over een restaurant voor families met kinderen. Hier genieten de kinderen tijdens het eten van live-entertainment en activiteiten. 

Familie en kinderen
Ook aan de kids is gedacht! Speciaal voor tieners en kinderen zijn er op het schip club lounges aanwezig, zodat ook zij een fantastische cruise beleven. Naast de club lounges is er ook een Luna Park aanwezig. 
Een ogenblik geduld aub…