WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

Noord-Europa

Ontdek Noord-Europa per cruise

Autovakantie

Per cruise Noord-Europa ontdekken? Bekijk de Noorse Fjorden, de Baltische Zee en andere prachtige Noord-Europese plaatsen. Een cruise door Noord-Europa biedt prachtige uitzichten en u zult deze reis nooit meer vergeten. Via Stip Reizen vindt u gemakkelijk uw perfecte cruise door Noord-Europa. Bekijk ook eens de voordelige vakantie per cruise naar Engeland. De cruise naar Engeland geeft u de mogelijkheid om op een comfortabele en luxe manier naar Engeland te reizen. Boek uw ideale cruise vakantie via Stip Reizen!


Maak een cruise naar Noord-Europa en ontdek de prachtige Noorse Fjorden, Scandinavische steden, de Noordkaap of de parels van de Oostzee. U zult veelal vertrekken vanuit een Nederlandse haven zoals Rotterdam, Amsterdam of IJmuiden. Terwijl u het luxe cruiseschip ontdekt en geniet van de vele faciliteiten aan boord, vaart het cruiseschip naar het noorden.

Geef tijdens uw Noord-Europa cruise uw ogen de kost als u door de Fjorden van Noorwegen vaart. U zult hier versteld staan van het schitterende en ongerepte natuurschoon met klaterende watervallen, groene bergwanden en indrukwekkende gletsjers. Tussendoor legt u aan in pittoreske stadjes en dorpjes als Flåm, Hellesylt, Eidfjord en de charmante stad Bergen.

Kiest u bij een Noord-Europa cruise voor een route naar de Oostzee dan bezoekt u, afhankelijk van uw route, bijvoorbeeld Kopenhagen waar de bekende gekleurde huizenrij aan 'Nyhavn' u verwelkomt. Ook het veelzijdige Stockholm of Helsinki bekend om ondermeer haar prachtige gebouwen en kathedralen worden vaak aangedaan. Maar de hoogtepunten van cruise naar de Oostzee zijn toch wel Tallinn en St. Petersburg. In Tallinn, de hoofdstad van Estland, is een wandeling door het schitterende middeleeuwse stadscentrum een absolute must. Het Russische St. Petersburg is een stad vol cultuur en historie. Ervaar de mooie architectuur, de sfeervolle grachten (waarvan vele geïnspireerd zijn op ons eigen Amsterdam), lange rechte straten en prachtige parken en paleizen.

Kortom, een Noord-Europa cruise staat garant voor een onvergetelijke vakantie vol hoogtepunten!




Een ogenblik geduld aub…