Mijn reis

Nieuw Statendam


De Nieuw Statendam wordt in december 2018 te water gelaten. De Nieuw Statendam is een zusterschip van de Koningsdam en het tweede schip van de Holland America Line in de Pinnacle-klasse. Het ontwerp is geïnspireerd op de vloeiende rondingen van muziekinstrumenten. Verwonder uzelf aan boord over de lichte ruimtes en de indrukwekkende architectuur. Raak geinspireerd door het smaakvolle samenspel tussen technologie en comfort, modern en tijdloos. Bij elke stap aan boord ontdekt u weer iets vertrouwds en iets inovatiefs en nieuws. 

Geniet aan boord van de specialiteitenrestaurants, uiteenlopend van Sel de Mer tot het Grand Dutch Café. De Pinnacle Grill serveert op elegante wijze gerechten uit Noord-Amerika. Heeft u liever Italiaans? Dat kan in het Canaletto restaurant. Voor de exotische Aziatische keuken kunt u bij het Tamarind terecht. Italiaanse salades en pizza’s worden gerserveerd bij de New York Deli & Pizza. In de Dining Room kunt u terecht voor het ontbijt, lunch of diner. Bent u een echte visliefhebber? Kies dan voor Sel de Mer, een levendige visbrasserie met klassieke Franse visgerechten. Maar ook voor een eenvoudige maaltijd kunt u aan boord terecht in het buffetrestaurant Lido Market. Bij de Dive-In vindt u de beste hamburgers gemaakt met een eigen geheime merksaus.  

Ontdek kooklessen en praktische workshops bij America's Test Kitchen. En beleef sensaties tijdens de presentaties van BBC Earth Experiences op het spectaculaire twee verdiepingen tellende World Stage.

Of ontspan in één van de twee zwembaden, de Greenhouse Spa & Salon of jacuzzi, werk u in het zweet in het Fitness Center, of op het basketbal- en volleybalveld. Ga lekker shoppen in één van de luxe winkels of neem deel aan de Digital Workshop en leer hoe u uw vakantiefoto’s- en video’s bewerkt. ’s Avonds kunt u een film kijken in de bioscoopzaal, gokken in het casino of naar één van de diverse bars. Ga uit uw dak met de Music Walk in de B.B. King Blues Club, de Rolling Stone Rock Room, de Lincoln Center Stage en de Billboard Onboard. Kinderen (3-17 jaar) kunnen terecht in de Club HAL, waar activiteiten worden georganiseerd. Voor tienders is er een eigen plek waar zij kunnen relaxen: The Loft (vanaf 13 jaar).
Een ogenblik geduld aub…