Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Ca'n Pastilla


Ca'n Pastilla

In het zuidwesten van Mallorca tussen Playa de Palma en El Arenal ligt de gezellige badplaats Ca’n Pastilla. Binnen 15 minuten bent u in de hoofdstad Palma de Mallorca. Ca’n Pastilla beschikt over drie prachtige zandstranden met een authentiek en levendig centrum. U vindt er een veelzijdig aanbod aan restaurants, eettentjes en winkeltjes. Er is voor ieder wat wils. Tweemaal per week kunt u terecht voor lekker vers fruit op de groente- en fruitmarkt.

De plaatsen rondom Ca’n Pastilla zijn gemakkelijk per bus bereikbaar. U staat binnen een kwartiertje vanuit het vliegtuig op het strand zodat u direct kunt genieten van een zonovergoten vakantie in Ca’n Pastilla.

Aan de lange brede zandstranden van Ca’n Pastilla is het op en top genieten. De stranden zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze langzaam aflopen in zee. Het grootste strand is het Ca’n Pastilla strand met een breedte van 40 meter en een lengte van anderhalve kilometer. Kleinere strandjes zijn het Clot d’en Bernadet strand en het Cala Estancia strand.
Een ogenblik geduld aub…