Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Costa Cruises


Ruim 70 jaar cruise-ervaring

In 1948 werd het eerste passagiersschip van Costa Cruises in gebruik genomen. Met meer dan 70 jaar cruise-ervaring weet men bij Costa Cruises precies hoe ze van uw cruise een unieke en onvergetelijke belevenis maken. Ontdek met de grootste cruisemaatschappij van Europa bestemmingen over de hele wereld. Geniet tijdens uw cruise van het beste van Italië, waarbij de lokale gastronomie zeker niet zal ontbreken!

Informeel, toegankelijk en gastvrij

Laat u verrassen door de Italiaanse ambiance en gastvrijheid aan boord van de schepen van Costa Cruises! Aan boord heerst een informele sfeer, zodat u ongedwongen kunt genieten van de luxe en comfort. Daarbij zijn bij Costa de fooien inbegrepen in de reissom. De uitbundige inrichting maakt de schepen van Costa Cruises uniek. Vanaf het moment dat u aan boord gaat is het alsof u een heel andere wereld binnenstapt. Het interieur zal u bij de eerste aanblik betoveren. Alles staat in het teken van glamour: de salons, de details van de inrichting en de kunstwerken.

Ontspanning, plezier en entertainment

Cruisen met Costa Cruises betekent de gehele dag door genieten van een groot aanbod aan (kinder) entertainment, theatervoorstellingen en thema-feesten, maar ook van faciliteiten die in het teken staan van ontspanning en culinaire verwennerij. De faciliteiten zijn afgestemd op een breed publiek, zodat zowel alleenreizenden, stelletjes, maar ook gezinnen met jonge of oudere kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Bovendien hanteert Costa Cruises speciale kindertarieven, zodat cruisen met het hele gezin nog aantrekkelijker wordt!

Stip Reizen, dé preffered partner van Costa Cruises!

De hoogste onderscheiding die een partner van Costa Cruises kan ontvangen, is de 'Over de Top Award'. Stip Reizen heeft deze award al 9 jaar op rij in ontvangst mogen nemen. Wij mogen ons met deze eervolle onderscheiding de allerbeste partner van Costa Cruises in de Benelux noemen. Bij Stip Reizen bent u dus op het juiste adres voor een zorgeloze cruise met Costa Cruises! 
Een ogenblik geduld aub…