Mijn reis

MSC Meraviglia


Laat je verwonderen door de 4-sterren-plus MSC Meraviglia, één van de schepen van MSC Cruises dat in juni 2017 in de vaart is genomen. State of the Art technologie, een gigantisch 480m² LED-scherm, een promenade met gezellige winkels, restaurants en bars rondom het schip en zelfs een heus pret- en aquapark. De MSC Meraviglia brengt de standaard voor een cruise naar een nóg hoger niveau!

In totaal heeft de MSC Meraviglia maar liefst meer dan 33.000m² aan publieke ruimtes die allen, zoals je van MSC Cruises bent gewend, fraai, stijlvol en met een hoog designgehalte zijn ingericht. Meerdere panoramische gebieden, een digitale sterrenhemel dat uitzichten, gebeurtenissen, zonsopgangen en zonsondergangen kan overbrengen, overdekte promenades, meerdere uitgaansgebieden en een prachtig twee-etage tellend atrium met een grote glazen wand, waardoor je een spectaculair uitzicht over zee beleeft. Maar ook het casino, diverse bars, lounges, theater, Formule 1 simulator, bowlingbaan en kinderclub mogen natuurlijk niet ontbreken. En dat is nog niet alles... De MSC Meraviglia is uitgerust met de meest energiezuinige technieken, waardoor het geen vloeibaar afval produceert en in staat zal zijn om CO2-uitstaat te neutraliseren.

Daarnaast is er natuurlijk ook volop entertainment aan boord. Geniet van exclusieve wereldklasse shows. Twee keer per avond en zes avonden per week heb je op de MSC Meraviglia de unieke kans om verschillende shows te zien.

Kies je voor een cruise met de MSC Meraviglia, dan kies je voor een geheel nieuwe cruise-ervaring, waarbij gedacht is aan de allernieuwste innovaties en technieken op cruisegebied!  
Een ogenblik geduld aub…