Mijn reis

MSC Poesia


Laat u betoveren door de luxe en elegantie van de 4-sterren MSC Poesia, een gedicht op zee. De MSC Poesia is in 2008 in de vaart genomen en daarmee één van de nieuwste cruiseschepen in de vloot van de bekende rederij MSC Cruises. Het cruiseschip weegt 92.490 ton, is 293 meter lang en biedt plaats aan ongeveer 3.000 passagiers.

Op het cruiseschip kunt u genieten van de prachtige inrichting, veelal in Italiaanse stijl met een minimalistisch en futuristisch ontwerp. In de indrukwekkende lobby, die maar liefst 3 dekken hoog is, wordt u gastvrij verwelkomd. De MSC Poesia beschikt verder over o.a. 4 restaurants, diverse bars, waaronder een sfeervolle wijnbar, een Mojito bar en Piraña bar buiten, 2 zwembaden, 4 whirlpools en een bibliotheek.

In de avond kunt u genieten van een voorstelling in het theater, swingen in de discotheek, ontspannen in de nachtclub of een gokje wagen in het casino. Op het cruiseschip vindt u verder een aantal winkeltjes, een minigolfbaan, een joggingparcours en diverse sportvelden. Bezoek ook het Poesia Health Center met o.a. thalassocentrum, sauna, Turks bad en jacuzzi. Tevens kunt u hier terecht voor een behandeling van de schoonheidsspecialiste, masseur of kapper.

Ook voor de jongste gasten is op dit cruiseschip van alles te beleven met een speciale speelruimte, computerspelletjes en een activiteitenprogramma voor de kinderen.

Klik hier voor een virtuele tour.

Let op: dit betreft een impressie van een Musica klasse schip. De schepen behorende tot deze klasse (MSC Musica, MSC Poesia, MSC Magnifica en MSC Orchestra) kunnen onderling iets verschillen qua indeling of faciliteiten. 
Een ogenblik geduld aub…