Mijn reis

MSC Splendida


De luxe MSC Splendida weet als geen ander vooruitstrevende technologie en uitzonderlijk comfort harmonieus samen te voegen. Laat u betoveren door het futuristische design met een vleugje van de ingetogen Italiaanse stijl en elegantie. De MSC Splendida is net als de MSC Preziosa, MSC Fantasia en MSC Divina onderdeel van de Fantasia-klasse. Het cruiseschip werd in juli 2009 gelanceerd door de befaamde rederij MSC Cruises en biedt plek aan 3.274 passagiers. Aan boord van de MSC Splendida proeft u van het mooie leven, oftewel ‘la bella vita’.

Aan boord vindt u tal van faciliteiten, waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen. Laat u heerlijk in de watten leggen in de Aurea Spa. In deze ontspannende omgeving kunt u gebruik maken van o.a. sauna’s, Turks bad, solarium en ontspanningsruimte en volledig tot rust komen tijdens een Balinese massage of andere schoonheidsbehandeling. Wie graag sportief bezig is kan terecht in de fitnessruimte, op de squashbaan of een duik nemen in één van de vier zwembaden. Een zwembad beschikt over een uitschuifbaar dak, zodat u ook bij minder mooi weer kunt zwemmen. De MSC Splendida beschikt tevens over een zonnedek, welke exclusief voor volwassenen toegankelijk is. Ideaal voor diegenen die in alle rust willen relaxen. Uiteraard heeft u ook op dit cruiseschip de keuze uit diverse eetgelegenheden. Laat de Italiaanse specialiteiten in het La Reggia restaurant u smaken of ga voor een romantisch diner in het Villa Verde restaurant, waar u van een adembenemend panorama uitzicht geniet. Net als op de andere MSC schepen beschikt ook de MSC Splendida over de exclusieve MSC Yacht Club met 5-sterrenservice en 24-uurs butlerservice.

Klik hier voor een virtuele tour.

Let op: dit betreft een impressie van een Fantasia klasse schip. De schepen behorende tot deze klasse (MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina en de MSC Preziosa) kunnen onderling iets verschillen qua indeling of faciliteiten. 
Een ogenblik geduld aub…