Mijn reis

Norwegian Star


De 4-sterren Norwegian Star is een comfortabel cruiseschip van toprederij Norwegian Cruise Line. Dit modern ingerichte cruiseschip met heldere kleuren onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer aan boord, de service en de vele faciliteiten.

Zo is er aan boord een grote showlounge waar schitterende shows worden opgevoerd, van livemuziek tot acrobatische shows. Ook vindt u er een bibliotheek met meer dan 3000 boeken, een karaoke lounge, maar liefst 1.850 m² aan winkeltjes, en een groot casino.

De vele bars en restaurants (wel 10 keuzes!) in verschillende stijlen nodigen uit tot gezellige avonden. Dankzij het zogenaamde Freestyle Cruising Concept kunt u bovendien eten waar, wanneer en met wie u wilt. Naast de 2 hoofdrestaurants is het Italianse restaurant 'La Trattoria' ook zeker een aanrader. En als u van sushi houdt dan moet u ook zeker een avond reserveren in 'Ginza' het Japanse themarestaurant. Voor een lange avond tafelen gaat u naar 'Le Bistro', het Franse restaurant waar u kunt genieten van een 6-gangen menu!

Natuurlijk is er aan boord ook een fitnessruimte en een uitgebreid wellnesscentrum. De fitnessruimte is uitgerust met de modernste apparatuur. Ook is er een ruimte voor spinninglessen. Buiten vindt u nog een joggingtrack, een golf driving range en een basketbal en een volleybal court. Het wellnessgedeelte is verspreid over maar liefst 2 dekken aan de achterkant van het schip vanwaar aan drie zijden uitzicht heeft over zee. De Spa wordt geëxploiteerd door de uit Hawaii afkomstige 'Mandara Spa'. U vindt hier o.a. een groot zwembad, een hydrotherapybad, aromatherapie en 15 behandelkamers waar u kunt genieten van een uitgebreide selectie aan behandelingen en massages. Ook voor kinderen en tieners zijn er volop faciliteiten aanwezig. Zij zullen zich geen moment vervelen.

Klik hier voor de ultieme cruisebeleving van de Norwegian Star!
 
Een ogenblik geduld aub…