Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Puerto Rico


Puerto Rico

Puerto Rico is een goed bezochte badplaats gelegen tussen de heuvels, in het zuiden van Gran Canaria. De beschutte ligging brengt veel voordelen met zich mee! Zo is Puerto Rico de warmste badplaats van Gran Canaria, krijgt neerslag een zeer kleine kans om te vallen en staat er vrijwel nooit een harde wind. Ideaal!
De letterlijke vertaling van Puerto Rico is ‘Rijke Haven’ en reken maar dat deze Spaanse bestemming die ook heeft. Vanuit de haven vertrekken vele (excursie-)boten naar diverse Spaanse badplaatsen, het leefgebied van walvissen en dolfijnen of brengt de vriendelijke bemanning je naar de beste visspots! Blijft u liever aan land? Dan treft u het in Puerto Rico, want u geniet hier ook van een super relaxte strandvakantie met het hele gezin. Zoek een fijn plekje in de schaduw van de parasol en neem een verfrissende duik in zee. Op de gezellige terrassen van de strandtenten geniet je van een smakelijk hapje en een goed drankje. 
Shop naar hartenlust in het grote winkelcentrum van Puerto Rico, proef van heerlijke tapas in de gezellige restaurantjes, maak een prachtige wandeling over de wandelpromenade naar Playa Amadores en stort je ’s avonds in het bruisende uitgaansleven van deze populaire badplaats. Puerto Rico biedt voor elk wat wils! 
Een ogenblik geduld aub…