Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Ca'n Picafort


Ca'n Picafort

Van slaperig vissersdorpje uitgegroeid tot gezellige kleine badplaats waar de authenticiteit goed bewaard is gebleven. In Ca’n Picafort geniet u optimaal van zon en zee aan de prachtig brede zandstranden. U vindt er een jacht- en vissershaven waar u ’s avonds heerlijk kunt flaneren. De boulevard en het centrum bieden tal van winkeltjes, terrasjes, barretjes en een diversiteit aan restaurants en discotheken. Met een prachtig groene omgeving met beschermde natuurparken is de lijst met ingrediënten voor een topvakantie compleet! Ca’n Picafort ligt in het noordoosten van Mallorca. De gezellige badplaats en haven van Port d’Alcúdia liggen zo’n 10 kilometer ten noorden van de badplaats en de hoofdstad Palma de Mallorca vindt u op ca. 61 kilometer.

Tijdens uw vakantie in Ca’n Picafort kunt u uit een veelzijdig aanbod van bezienswaardigheden en activiteiten kiezen. Door de vaak aanwezige bries, is de plaats uitermate geschikt om te kitesurfen, windsurfen of te zeilen. Wilt u een kijkje nemen in de onderwaterwereld met z’n kleurrijke vissen, maak dan een tochtje per glasbodemboot. In de nabije omgeving van Ca’n Picafort vindt u enkele golfbanen. Even helemaal ontspannen doet u tijdens een wandeling in het natuurreservaat ‘Parc Natural de s’Albufera’, bestaande uit wetlands, bossen, prachtige stranden en duinen. Vanuit Ca’n Picafort is het slechts 38 kilometer om het puntje van Cap de Formentor op het ruige noordelijke schiereiland Formentor te bereiken. Gaat u vanuit Ca’n Picafort zo’n 43 kilometer zuidelijker, dan staat u in de indrukwekkende druipsteengrotten van Drach. Een uitstapje naar het bruisende haventje van Port d’Alcúdia en het van oorsprong middeleeuwse plaatsje Alcudia met schilderachtige smalle straatjes, mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
Een ogenblik geduld aub…